Carles Parellada

Carles Parellada Enrich, ha treballat com a mestre i psicomotricista durant molts anys, així com també amb l’equip d’infantil i primària de l’ICE de la UAB, organitzant activitats de formació per a mestres en actius, alhora que donava classes a la Facultat de Ciències de l’Educació de la UAB.

De fa un temps es dedica plenament a la formació de mestres i a l’acompanyament de famílies, tanmateix col·labora amb equips professionals diversos del món de l’educació social, de la sanitat i de justícia, per supervisar situacions complexes d’infants, joves i famílies, i actualment es dedica a desenvolupar la Xarxa de Professionals i Centres Educatius vinculats a l’Educació Sistèmica Multidimensional, que en una part es genera a través de les formacions que codirigeix a l’Institut Gestalt de Barcelona, a la UAB, a la URV de Tarragona i a la UdG a Girona. Ha publicat diversos articles i llibres, sent coautor dels dos darrers “La Xarxa Amorosa per Educar” i “R_Evolució del Sistema Educatiu”, editats per Octaedro.