[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte de retail. És la transformació efímera d’un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada. Dues vegades l’any, i només durant tres dies, les velles fàbriques i adoberies es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

Rec.0 Experimental Stores va néixer el novembre de l’any 2009 de la mà d’un grup de sis persones compromeses amb el barri del Rec, que volien donar-lo a conèixer al màxim de gent i vincular-lo amb la creativitat del món de la moda. El que va començar tímidament, avui s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. El juny del 2013 es farà la vuitena edició, el Rec.07.

 

[/vc_column_text]
[vc_text_separator title=”Vídeo TEDxManresa 16 de març de 2012″ title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_video link=”http://youtu.be/KqoyAruQbB0″ width=”1/1″ el_position=”first last”]