Es va graduar en Filosofia i Llengües Modernes (BA Hons, Universitat de Oxford) el 1996 i es va convertir en alpinista aficionada, realitzant pujades de diversos cims alts en Europa i Amèrica del Sud. El seu amor per l’aventura es va estendre més tard els viatges oceànics quan es va conèixer R.V. Heraclitus, un vaixell d’expedició de tres màstils, dedicat a explorar els oceans i les cultures maritimes del planeta.

El més destacat d’aquesta trobada va ser un viatge de divuit mesos a través l’Oceà Índic, durant el qual va aprendre a navegar i va conèixer les cultures costaneres de Indonèsia,Tailàndia Sri Lanka, Madagascar i Sud-àfrica.

Durant els últims quinze anys ha estat involucrada en una sèrie de projectes comunitaris en diversos països, dedicats a l’art i a  l’ecologia i amb un enfocament d’ “aprenentatge fent”.

Natalie és defensora dels projectes comunitaris i de l’aventura com a forma de descobrir les seves limitacions i fortaleses pròpies i obtenir valuoses idees sobre la seva vida.