Professora de Ioga i meditació, dona, mare, ballarina i un ésser humà en procés de creixement. Estudiant Sociologia, l’Anna Herms va entrar en contacte amb les pràctiques espirituals a través de les danses orientals amb Devorah Korek i amb les danses meditatives amb Myriam Szabo.

Als 25 anys va iniciar-se en el món de la docència impartint classes de dansa oriental, consciència corporal i feminitat.

Fa deu anys, la seva passió pel Ioga com a pràctica personal la va portar a realitzar la formació en Hata Ioga amb la seva mestra Rosa Ma Marcos, iniciada per André Van Lysebeth. S’especialitzà en Ioga de la Feminitat, estudiant la vessant tàntrica del Ioga creant el seu propi mètode per reconnectar amb la naturalesa cíclica amb el CycleYoga (Ioga del Cicle).

Amb aquest bagatge i l’impuls d’anar al més profund, va rebre coneixements de Sexualitat Transcendental Taoista amb Jose Toirán, format amb Mantak Chia.

Formada en Sexualitat Sagrada i certificada en Respiració Ovàrica Alquímia Femenina, és facilitadora del mètode de sanació i transformació personal creat per Sajeeva Hurtado.

La Sexualitat Orgànica és la seva visió personal de la corporalitat basada en la filosofia Tàntrica, la Taoista i la pròpia experiència vital. És el sistema que integra i desenvolupa aquestes pràctiques fruit de 20 anys de pràctiques, aprenentatges i ensenyances.
Un camí preciós i profund de creixement personal des del cos.