[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

TED és una organització mundial sense ànim de lucre amb un únic objectiu: compartir i  difondre iniciatives que canvien el món i idees que mouen les persones.

Va començar el 1984 com una conferència en la qual es varen reunir persones de tres àmbits:  la tecnologia, l’entreteniment i el disseny, i, des de llavors, el seu abast s’ha anat fent gran i s’ha estès per tot el món.

 

 

Amb dues conferències mundials i mitjançant la pàgina web TED.com, persones de diferents sectors i països són escollides per difondre iniciatives i projectes comunitaris. Així, aquesta organització, centrada en un missatge significatiu: el poder de les idees, esdevé una plataforma i un moviment global.Si vols saber més de TED visita TED.com.

ted-conversation-generic-image1

[/vc_column_text]