[vc_video link=”http://youtu.be/hNb9fSVUG8w” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

El TEDxManresa és una trobada, una oportunitat per compartir, aprendre i reflexionar a partir d’escoltar les experiències inspiradores i les reflexions de persones que seran “ponents per un dia”.

Els qui ens trobem per organitzar TEDxManresa creiem que val la pena, pensant en la ciutat, en els seus col·lectius i en les persones, organitzar una “conferència TEDx” que pugui aportar, a partir de les experiències i aportacions dels ponents, nous punts de vista, nous reptes a assolir, nous horitzons, tant col·lectius com personals i sobretot un optimisme realista a l’entorn de la ciutat i les persones.

El format de les conferències TEDx les fan especialment vives, amb un punt d’humanitat indispensable i enriquidor. Úniques i espontànies. Vives.entradaweb01

Noves mirades, nous missatges i reflexions al voltat de les #contradicXions: l’humor, el temps, l’amor, la seguretat, la llibertat, el progrés, la democràcia, la investigació en el genoma humà, la no contradicció, la vulnerabilitat de les persones … Les #contradicXions estimulen converses, no les taca, estimula creativitat, reptes i comunicació, i permet que idees oposades visquin dins nostre a la vegada.

Volem obrir portes a diàlegs més o menys interessants, i que no necessàriament compartim, però que de ben segur generarà un treball personal i transformador a cada una de les persones que el visquin.

Som dels que pensem que ho farem més bé si anem junts; ho farem més bé si fem un treball en equip; ho farem més bé si aprenem i ens enriquim tot compartint idees.

T’esperem al TEDxManresa.

[/vc_column_text] [vc_video title=”TEDxSummit intro: The power of x” link=”http://youtu.be/u0-zCwSfkOo” width=”1/1″ el_position=”first last”]