[vc_video link=”http://youtu.be/kk9EEvRmnho” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

Jil1_960

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”2/3″ el_position=”last”]

El naixement de la seva filla Mònica amb hidrocefàlia, el 1998, li va canviar la vida. D’aleshores ençà, Jil van Eyle ha dedicat tot el seu talent, coneixements i energia a convertir el món en un lloc millor.

Així, és el creador i impulsor de Teaming, una iniciativa de col·laboració solidària que té per objecte donar suport a causes socials per mitjà de microdonacions d’un euro al mes. Actualment, 1.000 empreses d’arreu del planeta practiquen Teaming, i entre totes recapten 200.000 euros mensuals que es destinen a diversos projectes socials. El 2010, Jil van Eyle va publicar la seva experiència en el llibre Cómo dejé de ser un idiota, en el qual demostra que «el fracàs ens fa avançar i ens mostra qui som i allò que desitgem de debò».

[/vc_column_text]