[vc_video link=”http://youtu.be/7zq1m2c4Es4″ width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

jordivilaseca_960

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”2/3″ el_position=”last”]

Jordi Vilaseca i Brugueras neix l’any 1967. Fill de la Dolors i el Josep , és el germà petit de l’Ep la Rosa i la Montserrat. Es casa amb la Sandra Buxadé Megolla fa 15 anys i són pares del Marc i del Roger, de 11 i 9 anys.

Seguint la passió del seu pare i la vocació de les germanes estudia magisteri a l’Escola Universitària Blanquerna. Després de fer el servei militar es llicencia en ciències de l’educació a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ja com a mestre i pedagog es forma a ESADE amb un Programa de Direcció General per liderar el projecte familiar fundat pel seu pare l’any 1960. És Màster de Pedagogia Sistèmica per l’Institut Gestalt i la Universitat Cudec de Mèxic i actualment i com a director pedagògic de la Fundació Joviat, lidera un equip humà de 230 persones al servei de 2000 famílies, entre formació reglada, contínua i ocupacional.

Dins del grup Joviat participa activament en la creació de diversos projectes com ‘Gastronomia Portàtil’ , empresa de restauració , ‘Joviobres’ , empresa de rehabilitació i manteniment, i l’últim, ‘Univers Joviat’ , Escola de Vida , tot gràcies al suport d’un equip col·laborador i compromès com pocs, que defineix com el millor tresor del projecte. Ha impartit formació a professorat en diferents cursos d’educació emocional i pedagogia sistèmica, i ha participat en diferents Jornades i tallers de Motivació, Lideratge i Creixement personal en d’altres àmbits com la restauració, tant a nivell nacional com internacional.

[/vc_column_text]