[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Pau Garcia-Milà (Olesa de Montserrat, 1987) és un jove empresari i emprenedor des dels 17 anys. Actualment dirigeix eyeOs, una empresa amb més de 40 treballadors, que s’ha convertit en una ferma competidora de grans multinacionals del sector tecnològic.

És també co-ideòleg i conseller de Bananity, una red social orientada a potenciar el que apassiona a les persones, a partir del que estimen o el que odien. Des de 2012 es professor associat d’ESADE per al master en Digital Business. Col•labora en diversos mitjans radiofònics, com RAC1 (parlant d’emprenedoria i tecnologia) o COM Ràdio (programa Empenta), i ha participat en diversos programes com Buenafuente a la Sexta, i Desaprender a Antena 3. Malgrat ser una persona molt jove, ha rebut importants premis, com el Premi dels Prínceps d’Astúries i de Girona “IMPULSA Empresa 2012” , o el Premi MIT a l’Innovador a l’any 2011, així com el Premi Nacional de Comunicacions 2009.

 

[/vc_column_text]
[vc_text_separator title=”Vídeo TEDxManresa 16 de març de 2012″ title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_video link=”http://youtu.be/oFaSKeGAX3o” width=”1/1″ el_position=”first last”]