VIDEOS Ponents TEDxManresa 2018

/VIDEOS Ponents TEDxManresa 2018
VIDEOS Ponents TEDxManresa 20182019-06-09T06:45:27+01:00

TEDxManresa 2018

El TEDxManresa es durà a terme el dia 7 de setembre, començarà a les 9:30 del matí a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa. Tindrà una  durada de 5 hores i  comptarà amb 2 intervencions artístiques.

El TEDxManresa s’organitza de forma totalment altruista i voluntària, amb l’incondicional suport d’un públic agraït, uns voluntaris motivats, uns ponents que ens regalen el seu temps i les seves idees, i unes empreses locals generoses que ajuden a finançar l’esdeveniment, en la mesura de la seva realitat.

Vídeos dels Ponents d’aquest d’any

Anna Herms

Categories: TEDxManresa2018|

Professora de Ioga i meditació, dona, mare, ballarina i un ésser humà en procés de creixement. Estudiant Sociologia, l’Anna Herms va entrar en contacte amb les pràctiques espirituals a través de les danses orientals amb Devorah Korek i amb les danses meditatives amb Myriam Szabo.

Kiku Mistu

Categories: TEDxManresa2018|

Artista-Poeta en el sentit clàssic del terme, filantrop i humanista. Performer en el sentit més ampli de la seva expressió, experimenta i trenca les fronteres de l'art per intervenir en la realitat que l'envolta, en recerca del despertar a la consciència personal i col·lectiva.