Imatge de perfil

Natxo Tarrés
Natxo TarrésCantant i activista social

Unes pinzellades de mi

Vaig néixer a Manresa al 1974. Sóc músic, musicoterapeuta i activista pel “canvi”.

La meva trajectòria musical ha anat lligada des de fa 22 anys al grup Gossos de Manresa, del qual en formo part (1993-2015)

He treballat també durant 5 anys amb la companyia de teatre catalana, amb seu a VIc, Sèmola Teatre amb seu a Vic (2000-2005).

M’he format en els anys en la musicoteràpia i en estats modificats de la consciència. Treballo acompanyant grups reduïts de persones, com implementar la música com a eina per aconseguir un benestar integral de la persona.

Actualment formo part del projecte Pla Nacional de Valors, encàrrec del Gobern de la Generalitat, com a coordinador del grup de l’àmbit cultura (2011-2015), un projecte que estudia com podria estructurar-se una societat on al centre de tot hi hagi les persones amb la seva multidimensionalitat i essència pròpia.

Sóc president i co-fundador d’Irehom, Institut de Recerca Holística de Montserrat que es dedica a estudiar, validar i implementar nous paradigmes als quals la societat ha de fer front en aquesta etapa de transició. He estat format per l’Institute of Ecotechnics en estudis sinergètics aplicats als treballs grupals i tècniques de desenvolupament humà en entorns ecològics, sostenibles i autosuficients.

Intento des de la meva humil aportació generar consciència del canvi de paradigma i probablement canvi d’Era, al qual la nostra societat ha de fer front, promovent la reflexió i la participació dins la societat civil. És així com crec que el projecte TEDxManresa té moltes coses per aportar a la ciutat i als seus membres, reflexió, inspiració i sobretot molt d’optimisme que ens ompli de creativitat per a superar els complexos moments que ens toquen viure.

Intento des de la meva humil aportació generar consciència del canvi de paradigma al qual la nostra societat ha de fer front ara i en els propers anys.

Natxo Tarrés Cantant i activista social