Si hi ha algú amb una excel·lent capacitat de convertir qualsevol coneixement de difícil en alguna cosa que es pugui formar aquest és l’ Ignasi.

Consultor docent en transformació digital e innovació a IA from data to knowledge, professor adjunt en Visualització de dades a la UOC, Docent a Cibernàrium Barcelona Activa i Training leader a Equipo Cafeïna, consultora amb el propòsit de sensibilitzar sobre la complexitat, els reptes i les oportunitats del món de les dades, els algorismes i la seva cultura i economia.

Amb un Màster en Societat del Coneixement i la Informació (dirigit per Manuel Castells) ha desenvolupat una extensa trajectòria dedicada a donar claredat a les complexes tecnologies en què vivim.

És autor d’un llibre introductòri a la visualització de dades i ha col·laborat amb diverses organitzacions dedicades a l’obertura de dades, sent un dels pocs formadors a Espanya certificats per l’Open Data Institute.

Les seves conferències i cursos han inspirat centenars de persones d’organitzacions com la Open Knowledge Foundation, Medialab Prado, la Universitat Oberta de Catalunya , MyData.org, Universitat de Tessalònica. Methamorphosis Foundation a Macedónia.
Practica la meditació budista.