Manresà, enginyer de Telecomunicacions per la UPC, màster in Business Administration (MBA) per ESADE i doctor en Management Sciences (UB), actualment és professor titular d’Operacions, Innovació i Data Sciences a ESADE.

Expert en innovació i transformació digital. Ha estat Degà de la Facultat d’Empresa de la
Universitat de VIC – Universitat Central de Catalunya. Blogger, autor del bloc “Innovació 6.0”, un dels blocs més referenciats en estratègia, tecnologia i innovació.

Articulista habitual a La Vanguardia i ViaEmpresa, entre altres mitjans de comunicació.
És membre del Consell Assessor d’AMEC (Associació d’Empreses Industrials Internacionalitzades), d’AMETIC (Associació d’Empreses TIC), de la Fundació PIMEC (Petita i Mitjana Empresa de Catalunya), president del consell científic d’IND+I (Iniciativa per la Indústria i la Innovació de Viladecans), i membre del consell d’experts de COTEC. Ha estat director del Centre d’Innovació Empresarial d’ACCIO (Agència Catalana de Competitivitat), amb responsabilitats sobre les polítiques de desenvolupament de
clústers, R+D i transferència de tecnologia a Catalunya.

Entre altres posicions directives relacionades amb la tecnologia i la innovació, ha estat membre de la comissió executiva de Barcelona Centre de Disseny del patronat del Centre Tecnològic de Materials de Manresa, del clúster biotecnològic de Catalunya, del Centre Tecnològic de l’Aeronàutica i del Espai, del clúster Barcelona Aeronàutica i de l’Espai, president de la comissió executiva del Centre de Productivitat de Microsoft de Manresa, co-president de la comissió d’innovació del Pacte Industrial Metropolità i membre del consell d’administració d’INVERTEC, societat de capital risc. Anteriorment va ser directiu del sector automoció i professor de Enginyeria Electrònica a l’Escola d’Enginyers de Telecomunicació de Barcelona.