Gastrònom i investigador. Ha escrit, dissenyat, dirigit, protagonitzat, participat o comissariat llibres, estudis, inventaris, col·leccions, plans estratègics, enciclopèdies, webs, guies, revistes, documentals, ràdio, TV…

Ha conegut, de la ma de productors i cuiners, les cultures alimentaries més prestigioses i ha fet ponències arreu del món.

Actualment escriu al COMER de La Vanguardia, a la revista Cuina, parla a Un restaurant Caníbal a Berlín de Catalunya Ràdio i surt al Planta Baixa de TV3. Ha rebut, entre d’altres, el Premi Ciutat de Barcelona de Gastronomia i el Juan Mari Arzak de Gastronomía y medios de comunicación. Ha estat escollit recentment pels seus companys com un del 35 principals comunicadors gastronòmics i a la llista de les 50 persones més creatives de la Gastronomia a Espanya.

Des de la seva creació l’any 2003 és director general de la Fundació Alícia, el primer laboratori d’innovació gastronòmica amb rigor científic del món que investiga perquè tothom mengi millor. www.alicia.cat