Amadeu Barbany

Nascut a Granollers, casat, pare de quatre fills. És la quarta generació d’un negoci familiar fundat l’any 1895 pel seu besavi Joan Barbany.

El seu és un ofici tan antic com la mateixa humanitat i el millor del món, ja que ens permet treballar amb les persones i, en aquest intercanvi, les arribem a conèixer. La seva activitat es basa en la venda al detall de prendes de vestir per a homes, dones i joves. Tenen dues botigues: Barbany i Mac Key, ambdues ubicades al centre de Granollers. Entén el comerç com a eix vertebrador de les viles i ciutats. Per a ell és realment apassionant viure la ciutat dia a dia i, amb la gent, fer-ne la petita història. Creu que entre tots hem de ser capaços de promocionar un comerç català, amb estil propi, arrelat a la nostra cultura, compromès, innovador, sensible a la societat del moment i il·lusionat amb el seu futur.