Kiku Mistu Thou, és el nom artístic de Francesc Eudald Molina i López (Terrassa 1965). !
És el president del Centre Cultural Imaginari i Director de l’ Ashram de la Creativitat – Escola de
Meditació i Creativitat.

És artista-poeta performer des de fa més de 30 anys.
Ara és professor de meditació de la International Foundation for Spiritual Unfoldment i la Sociedad Española de Meditación y Mindfulness.
La seva formació és excepcional ja que fusiona meditació i creativitat.
El seu interès és ensenyar la importància i el goig de viure conscient i creativament.
Kiku Mistu Thou es defineix com un poeta de la vida, un “imaginador” sabedor que tot està per imaginar i un “recreador” conscient que tot està ja creat (La missió de l’artista és treure-ho a la llum).

Artista-Poeta en el sentit clàssic del terme, filantrop i humanista. Performer en el sentit més ampli de la seva expressió, experimenta i trenca les fronteres de l’art per intervenir en la realitat que l’envolta, en recerca del despertar a la consciència personal i col·lectiva.

Amb una llarga trajectòria artística -de vegades provocativa i sempre original, el seu objectiu ha estat fer de l’art un mitjà per entendre i millorar la vida.

Actualment a través del nou projecte Ashram de la Creativitat – Escola de Meditació i Creativitat, té com a principal propòsit el despertar interior (espiritual) de les persones per desplegar el seu potencial creatiu i transformador.

Kiku Mistu Thou es declara per sobre de tot autodidacta. S’ha format com a artista multidisciplinari, actor i director teatral, a més de la seva formació en teologia, humanitats, meditació i mindfulness.

Kiku Mistu Thou comparteix la seva vida i el treball professional amb el seu marit Amai des de fa més de 30 anys, l’any 2012 es van casar oficialment. Actualment viuen al Ashram de la Creativitat, situat a Segura, un petit poble de tant sols 12 habitants, a la comarca de la Conca de Barberà a Tarragona.