Dirigeix i presenta cada migdia el programa de tendències a les xarxes socials “Popap” de Catalunya Ràdio. Tercera temporada.
És premi DonaTIC Divulgadora 2017.

És llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB. Ha fet un Postgrau de Social Media Managment a l’Institut INESDI, amb menció especial pel seu treball de final de curs.

Ha col·laborat en diversos programes i emissores i sempre en espais que tenien per objectiu explicar aquest món canviant i hiperconnectat de forma didàctica i entenedora.
Els seus inicis estan vinculats al Grup Flaix on va fer els informatius i va dirigir el projecte de portar Flaix FM i Ràdio Flaixbac a Andorra.

El 2003 a Ràdio 4 va copresentar “Què està passant?”, el primer programa diari sobre noves tecnologies. També aquell any va crear amb Joan Arenyes QuedemOnline.cat, el primer portal de cites en català que continua actiu.

A Catalunya Ràdio hi va entrar l’estiu del 2006 a “El matí de Catalunya Ràdio d’estiu” fent, cada dia, “Què es diu a la xarxa?” (8.30 h), i amb l’espai setmanal “Internet és el futur”.
Després s’incorpora a l’equip del “Tot és molt confús” fent el “Perfil Digital” del convidat i els impactes digitals.

També ha treballat amb Àngel Llàcer a “Els optimistes” i Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell a “El suplement” explicant les històries virals i donant veu a les xarxes.

En l’àmbit de la gestió de xarxes, ha gestionat les dels programes de TV3 “Afers exteriors” i “Summa Positiva” i ha col-laborat el programa “Fora de Carta” vinculat a l’exitós “Joc de cartes”.