L’Aina Font Torra va néixer a Manresa el 20 de març del 1991. Va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona. Mentre cursava la carrera va col·laborar en la tertúlia de joves del programa radiofònic “La Ventana”, de la Cadena SER, així com també en la revista local El pou de la gallina i en l’edició territorial del Bages i el Moianès del NacióDigital, on ja fa cinc anys que hi treballa.

A banda, també va ser, durant deu anys, secretària d’Òmnium Bages-Moianès. Actualment, i amb la voluntat d’aprendre més coses sobre la relació entre cos-ment-emocions, està cursant el grau per ser professora de ioga, i ja fa classes i tot. La seva vida ha estat molt marcada per la malaltia de la seva mare, que va acabar-se-la enduent el mes d’agost del 2013. Juntament amb la Lluïsa va emprendre, el maig de fa quatre anys, una aventura literària i de vida que les va portar a engendrar el llibre “Flors damunt la taula”, en el qual s’hi mostra la història de superació constant de totes dues.