Vaig començar a fer molta muntanya i viatjar als 19 anys, i des de llavors, he anat provant casi tots els esports que es fan a muntanya. Ara practico normalment l’esquí de muntanya, alpinisme, córrer per muntanya, escalada i bici. He fet cims a gairebé tots els continents (aquest any vaig a Oceania i ja podria dir tots…)

Nascut a Sant Fruitós, sempre he viscut a Sant Fruitós menys un any a BCN
A escala professional: Estudis obligatoris a Manresa, Economia a la UAB. Vaig començar doctorat en anàlisi econòmic a la UAB però no em va  agradar i ho vaig deixar. Màster en direcció i gestió financera per EAE UPC. A EAE em van contractar per començar a donar classes en centres universitaris de la UAB i UB i també com a professor adjunt a EUNCET. Ho vaig deixar per canvi de normativa i obligació de tenir un mínim de professorat amb doctorats.Any passat vaig començar com a professor substitut d’economia a la Salle.

Paral·lelament, sempre he estat treballant a les empreses familiars que és on he dedicat més temps en un fort projecte de creixement.