MManresana, sociòloga, especialitzada en polítiques socials i Màster en Lideratge social i polític.

Sòcia co-fundadora i responsable de projectes de l’Associació SIENA, directora de l’àrea de Persones Grans de la Cooperativa Doble Via i coordinadora del CFGS d’Integració social i docent al CFGM d’Atenció a persones en situació de dependencia a Escola Montserrat.

Presidenta del Consell Rector de Doble Via i Membre del Grup de Treball de IMSERSO “Red Espanyola de Ciutats Amigues amb les Persones Grans”.

Experiència en gestió de projectes d’atenció a les persones, experta en Envelliment Actiu i saludable i formadora en Atenció Centrada en la Persona, bones pràctiques en el tracte a les persones grans, ètica en la professió assistencial, la sexualitat en l’envelliment i en la gestió de projectes.

Ponent, conferenciant, col·laboradora puntual en ràdio i TV a Espanya i Amèrica Llatina en temes d’envelliment actiu i saludable, Ciutats Amigables amb les Persones Grans i Participació de les persones grans i familiars en els seus entorns.