[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

En Félix ha dirigit durant molts anys la comunicació de grans marques i empreses com Coca-Cola, Cepsa, Telefónica, Movistar … i és un apassionat del seu treball, la comunicació i de l’ impacte que té en el comportament de la gent. Amb uns inicis professionals una mica caòtics, va aconseguir trobar la seva verdadera vocació, fet que l’ha portat a aconseguir un enorme prestigi en el sector, i el que és més important, poder afrontar la vida de manera diferent. Sempre ha mostrat una gran passió per una vida personal equilibrada, on l’èxit no va necessàriament vinculat a l’èxit professional, sinó a una visió diferent de la vida, fora dels motlles i models convencionals. Fa unes setmanes ha sortit de Coca-Cola i ha iniciat una nova etapa per a seguir aprofundint en el coneixement de la comunicació i la forma de fer-la útil en altres àrees de la vida.

[/vc_column_text]
[vc_video link=”http://www.youtube.com/watch?v=LxSXH6Jo0jM&feature=share&list=ECFD881660C2B2E8D9″ width=”1/1″ el_position=”first last”]