Photographer and Investigative Journalist
Fotògrafa i Periodista de recerca

La Leticia ha viatjat pel món i viscut a molts països diferents, cosa que li ha brindat una rica i àmplia varietat d’experiències ambientals i culturals. Va començar la seva carrera com a fotògrafa i periodista de recerca de vida silvestre mentre vivia a Tailàndia.

Actualment se centra a cobrir històries importants sobre qüestions mediambientals i delictes contra la vida silvestre a Sud-àfrica. També ha publicat històries sobre violacions de drets humans a diferents parts del món.

El seu estil natural i veraç de fotografiar la converteix en una fotògrafa aclamada a molts camps diferents. La seva visió artística i instints de supervivència la converteixen en una companya de viatge excepcional i coneixedora, disposada a aventurar-se en allò desconegut i capturar les emocions crues dels vilatans, la natura i fauna.

Els seus retrats mostren el seu talent per capturar moments humans petits i significatius plens de compassió i de bondat.

La passió única de Letícia per la conservació de la vida silvestre ha ajudat les organitzacions de vida silvestre a lluitar i prevenir els delictes contra la vida silvestre a Sud-àfrica.