Comunicadora i Actriu.

De molt jove s’inicia treballant al teatre, la ràdio, la premsa, la televisió i el doblatge i des d’aleshores combina tot el seu aprenentatge al llarg de 35 anys d’experiència, des d’una perspectiva 360º.
La seva activitat professional ve marcada pel seu pas per a diferents mitjans de comunicació catalans, com actriu i presentadora amb una llarga trajectòria als platós de televisió de TV3, al seu pas pels escenaris de teatre amb companyies com Comediants, com a mestra de cerimònies d’esdeveniments culturals i institucionals i sobretot destacant per la seva sòlida trajectòria com a reconeguda actriu de veu com a narradora de tot tipus de treballs audiovisuals, programes de ràdio i TV, documentals, audiollibres i publicitat.
Actualment presenta dirigeix i presenta també el VideoPodcast de Salut de @OafiFoundation a Youtube i també exerceix com a mentora i coach de comunicació.