Nadia Ghulam

Soc Nadia Ghulam, vaig néixer a Kabul -Afganistan-al juny de l’any 1985. El meu pare treballava al Departament de Farmàcia del darrer Govern. Però els talibans el van acabar derrocant…

Malgrat les enormes dificultats que comportava viure a l’Afganistan de la guerra civil i el  posterior règim talibà, amb ajuda de la meva fe i confiança de la meva Mare vaig poder superar totes les dificultats i obstacles.

Vaig entrar en contacte directe amb gent del món de les ONG’s. Va ser llavors quan vaig decidir tornar a estudiar, convalidant així els meus coneixements anteriors. Una vegada finalitzat el batxillerat superior vaig matricular-me a Estudis d’Economia a la Universitat de Kabul. Per circumstàncies de la vida vaig acabar anant a viure a Catalunya (Espanya); On vaig tenir sort per ser tractada de les meves cremades que em va causar la guerra a Afganistán.

Aquestes cremades i ferides van ser causades per una bomba que va caure a casa meva. Vaig estar un temps a l’hospital, una época dolorosa per les operacions que em van haver de fer. Quan vaig sortir de l’hospital tenia 10 anys i com que la guerra també havia afectat a la vida familiar em vaig veure obligada a vestir-me de noi per a poder ser més lliure i treballar.

A Catalunya vaig estudiar un Cicle professional de Grau Superior informàtica. Vaig estudiar, a continuació , un altre Cicle Formatiu de Grau Superior d’Integració Social. Així vaig poder accedir al ensenyament universitari A dia d’avui, estic estudiant Educació Social a la Universitat Ramon Llull. També he realitzat cursos dels quals m’he tret el carnet de manipulació d’aliments o el títol de monitora de lleure i carnet de conduir.