Xavier Serrano

Xavier Serrano va néixer a Manresa el 1969. De petit ja no callava gaire, així que és lògic que, amb catorze anys, comencés a fer ràdio en l’àmbit local. El 1992 es va convertir en el primer locutor de Flaix FM. Després passa a treballar a la desapareguda Ona Catalana. Va col·laborar a COM Ràdio i actualment ho fa a RAC1 i Catalunya Ràdio. És periodista col·legiat núm. 16.053

Des de fa gairebé vint-i-cinc anys, compagina aquestes tasques amb la publicitat i el doblatge. Ha posat la seva veu a les marques més prestigioses i ha doblat centenars de documentals, sèries i pel·lícules. És la veu corporativa del canal 3/24 i Ràdio Flaixbac i ho ha estat de La Sexta i ONO.
És prou inquiet perquè els dies se li facin curts: també és músic, cantant i fotògraf. En l’àmbit musical ha gravat vora una desena de discos amb els diversos grups en què ha format part (Fabius Cata, Els Convidats i, actualment, Palance). A més, ha compost música per a publicitat i documentals. Pel que fa a la fotografia, és un creador inquiet a les xarxes socials, ha publicat algunes de les seves imatges en diversos llibres, ha guanyat concursos i ha participat en exposicions, individuals i col·lectives. També col·labora periòdicament al diari Regió7.