Isabel Palà

Periodista manresana. Actualment Responsable del Gabinet de Premsa i Comunicació de l’Escola Superior de Disseny ESDi. Inquieta, lletraferida, apassionada per la cultura, i amant de la fotografia.

Treballa en el camp del periodisme i de la comunicació des de fa més de 10 anys en diversos mitjans locals i nacionals: Regió7, Televisió de Manresa, Catalunya Ràdio, Ràdio4, l’Agència EFE i en diferents productores, en projectes de comunicació audiovisual: E2S o la barcelonina Alguna Pregunta. Ha desenvolupat tasques de guionista, projectes de comunicació 2.0 i treballs fotogràfics. Gestora cultural per la UOC es defineix com una persona sensible i oberta a qui li agrada escriure i comunicar històries. Col·labora mensualment amb una columna d’opinió a la revista “El pou de la Gallina”.

M’interessa comunicar i explicar històries des de les emocions. Amb llenguatges diversos, però amb el cor