La Lluïsa Albaladejo Ferrer va néixer el 18 d’octubre de l’any 1963 al municipi bagenc d’El Pont de Vilomara. Sempre li han agradat molt els infants, i des de ben menuda ja se li va despertar la vocació de ser mestra, formació que va estudiar durant cinc anys.

La seva vida, però, tenia uns altres plans: amb 35 anys la va sorprendre amb un càncer que encara ara l’acompanya, havent-li passat per diverses parts del cos. Arran de la malaltia, ella mateixa assegura que ha tornat a néixer en dues ocasions: l’11 d’octubre del 2006 i el 8 de juny del 2010. El seu procés oncològic –que encara dura– li ha fet descobrir un món de teràpies complementàries per mantenir la ment i el cos sans i forts. Entre d’altres, és mestra de reiki, reflexòloga i guia meditacions. El seu lema vital és ser feliç. El llibre “Flors damunt la taula” explica la seva experiència vital de superació.