[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

La Universitat Pompeu Fabra acaba de concedir una beca a la Jiajia per tirar endavant el projecte de muntar una editorial que publicarà llibres perquè els nens xinesos catalans aprenguin xinès. Nens xinesos catalans, Jiajia? “Sí, nens o joves xinesos que al seu dia van ser adoptats per pares catalans.” I aquests nens que han estat escolaritzats en català i que ja són catalans a tots els efectes i que no es diuen Jiajia sinó que es diuen Marc o Vinyet, tindran interès a aprendre el xinès dels seus pares biològics, que molts no han ni conegut? O dit d’una altra manera: els pares adoptius d’aquests nens, els incentivaran a aprendre el xinès? La Jiajia està convençuda que sí.

 

[/vc_column_text]
[vc_text_separator title=”Vídeo TEDxManresa 16 de març de 2012″ title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_video link=”http://youtu.be/F-qUGMjTaDQ” width=”1/1″ el_position=”first last”]