[vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Avui, estic plenament compromès amb la formació, el creixement personal i el treball a través de la teràpia, tant individualment com en grup.

M’adono que segueixo, com quan era jove, estimant i experimentant la comunicació com a procés humà que ens vincula. He afegit a les meves activitats la divulgació a través de l’edició de treballs bibiliogràfics, pensats sobretot per a la reflexió, que l’editorial Granica té l’amabilitat d’acollir. Amb aquesta editorial he publicat set llibres: “Ni m’explico, Ni m’entens” (Els laberints de la comunicació) “Si no lo creo, no lo veo”, “Mientras me miran” (Como hablar en público sin perder la calma), “Descontrólate”, Contigo pero sin ti”, “El sentido de la vida o la vida sentida” i “Pensar no es gratis” . La majoria tenen versió en català. Actualment existeixen versions a Portugal i a Brasil, així com tota llatinoamèrica. Al 2010 he publicat “Atreveix-te a dir NO” amb l’editorial La Esfera de los libros. En 2011 vaig presentar el meu llibre “Cuanto te quiero” amb Aguilar edicions, en la col·lecció Àlex Rovira. En català ho publica editorial Pòrtic. A la fi del 2011 ha aparegut una nova edició, la 10, del meu primer llibre “Ni m’explico, ni m’entens” editat aquesta vegada per Urano.

 

[/vc_column_text]
[vc_text_separator title=”Vídeo març 2012″ title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_video link=”http://youtu.be/bTFaXh26CWE” width=”1/1″ el_position=”first last”]