Marc Fernàndez

En Marc Fernàndez és un manresà inquiet del 78. Llicenciat amb Ciències Ambientals per la UAB, va complementar la seva formació amb un EMBA a la Salle Business School, i disposa d’altres màsters en l’àmbit de la gestió empresarial (Direcció Econòmico-Financera, Gestió de la Qualitat a l’empresa i Seguretat Laboral)

Va treballar a la Fundació AMPANS des d’on va fer el salt com a directiu a diferents projectes empresarials. Coincidint amb la seva paternitat, i fruit de la seva experiència en el camp de la direcció d’empreses, va emprendre el seu projecte personal enfocat a l’impuls d’emprenedors i a la consolidació de negocis.
Actualment, combina el lideratge d’INNIO amb diferents projectes de consultoria públics i privats, inverteix en noves startups i fa de formador en diversos camps de la Direcció d’Empreses. És autor dels llibres Jo Emprenc 1 i 2.