És psicòloga i coach. Va créixer en un poble petit, Fonollosa, entre bicicletes i mores d’esbarzer. Als 18 anys va marxar del poble per començar la carrera i per anar a viure i treballar a Manresa. L‘any 2007 es va llicenciar en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona i el mateix 2007 va cursar el postgrau de la UB de violència social i mediació de conflictes.

Després de treballar de cambrera, d’ajudant de cuina, d’acompanyant de nois amb TDHA i tantes altres feines variades, va créixer professional i personalment en un centre d’acollida de menors.

Un cop acabada la carrera i ja dins del món laboral ha continuat formant-se,  va matricular al màster de coaching i lideratge personal de la Universitat de Barcelona i l’Institut Gomà.
I aquest va representar un punt d’inflexió en la seva vida i en la seva carrera professional.  Se sent –i sap que ho és– capaç de desenvolupar una tasca professional com a acompanyant de tot aquell que vulgui fer un canvi a la seva vida, de tot aquell qui vulgui ser protagonista de la seva pròpia existència.
Creu, també, que persones millors faran un món millor i aquesta creença l’entusiasma i motiva a emprendre aquest camí.

Des del 2012 treballa com a psicòloga, terapeuta i coach al seu propi despatx i ha creat i impulsat el projecte d’educació emocional L’illa (una activitat extraesoclar per infants)